Puf Puf

Puf Puf
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 12 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Puf Puf için

Malzemeler

  • 2 yumurta akı
  • ¾ su bardağı pudra şeker
  • 1 paket toz krem şanti
  • Yarım su bardağı süt
  • 6 yaprak jelatin
  • Yarım su bardağı ılık su
  • 1 paket kakaolu bisküvi
  • Renkli şekerlemeler
Puf Puf

Nasıl Yapılır

6 yaprak jelatini yarım su bardağı ılık suda eritin. Yumurta aklarını derin bir kaseye alın. Üzerine ¾ su bardağı pudra şeker ekleyip iyice çırpın. Malzeme koyu bir akışkan haline gelinceye kadar çırpmaya devam edin. Krem şantiyi yarım su bardağı süt ile iyice çırpın. Üzerine yumurta akı ile hazırladığınız kremayı ve jelatini ekleyip iyice çırpın. Silikon kalıpları yağ spreyi ile yağlayın. Üzerine renkli şekerlemeleri serpin. Hazırladığınız kremayı kalıplara paylaştırın. Son olarak üzerine kakaolu bisküviyi kapatın. Buzdolabında 1 gece bekletin. Ertesi gün kenarlarını hafifçe bıçak ile ayırarak ters çevirin. Beyaz kreması gözüken yerlere tekrar renkli şekerleme serpin. Servis yapın.
Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo