Et Paçası
Lezzet çocuklarınız için de harika yemek tarifleri sunuyor. Şimdi başlayalım. Bulguru bir kaseye alıp üzerine sıcak su ekleyin. Kapak kapatarak 20 dakika bekletin. Salça, tuz, karabiber, kimyon ve pul biber ekleyip karıştırın. Limon suyu, nar ekşisi ve zeytinyağı ekleyin. İnce doğranmış soğanları ilave edin.
Domateslerin üzerinden keserek kapak çıkartın. İçlerini çıkartın ve bunları kısırın içine doğrayın. Kısırı domateslerin içlerine doldurun. İnce doğranmış kıvırcıkları üzerine yerleştirip kapaklarını kapatın.
Kaşar peynirini damla şeklinde kesin ve servis tabağına ikişerli yan yana dizin. Domatesleri üzerine yerleştirin. Yumurta beyazından ağzını, zeytinden gözlerini yaparak tamamlayın. Servis yapın.
Teşekkür ederiz.