Vişneli Ayva Tatlısı Yapmak İçin 4 Tüyo

28 Kasım 2025, 14:02 tarihinde güncellendi.
Vişneli ayva tatlısı yaparken ayvaları kararmamaları için limonlu suda bekletin ve ön haşlayarak yumuşatın. Vişneleri taze veya dondurulmuş kullanın, suyunu fazla kaynatmayın. Tarçın, karanfil veya vanilya gibi baharatlarla aromayı güçlendirin.
Vişneli Ayva Tatlısı Yapmak İçin 4 Tüyo

Ayvaları soyup çekirdeklerini çıkardıktan sonra eşit pişmeleri için hafifçe haşlayın. Vişneleri taze veya dondurulmuş olarak kullanarak tatlının rengini ve aromasını canlı tutun. Tarçın, karanfil veya vanilya ile tatlıya derin bir aroma katın.

Kategoriler

Benzer Yazılar

Lezzet Logo