İrmiksiz Kesme Muhallebi Tarifi
Tavuk roti, içi tavuk ve baharatlarla dolu, dışı çıtır hamurla yapılan bir lezzettir. Sıklıkla kahvaltıda veya atıştırmalık olarak yenir. Malezya ve Endonezya mutfağında popülerdir.
Tavuk roti, genellikle fırınlanmış veya ızgara tavuk ile yapılan, dışı çıtır çıtır hamur veya ekmekle servis edilen bir lezzettir.
Ana malzeme tavuk olmakla birlikte, çeşitli baharatlar ve bazen peynir veya sebzeler de eklenir.
Pide, brioche veya roti tarzı yumuşak ve hafif tatlı hamur ile hazırlanır.
Genellikle kahvaltı veya atıştırmalık olarak servis edilir; kahve veya çay ile iyi gider.
Malezya ve Endonezya mutfağında oldukça popülerdir, dünya çapında “fusion” restoranlarda da bulunabilir.
Şunlara da göz atın: