Tavuğun En Zararlı Kısmı Burasıymış

28 Kasım 2025, 14:26 tarihinde güncellendi.
Tavukta en zararlı kısımlar, özellikle derisi ve yağlı bölgeleri olarak öne çıkıyor. Bu kısımlar, yüksek doymuş yağ ve kolesterol içerdiği için kalp sağlığını olumsuz etkileyebilir. Ayrıca yüksek ısıda pişirildiğinde zararlı maddeler oluşma riski bulunuyor.
Tavuğun En Zararlı Kısmı Burasıymış

Tavuğun bacak ve but kısmı, göğüs etine göre daha fazla yağ barındırıyor. İşlenmiş tavuk ürünleri, tuz ve katkı maddesi nedeniyle sağlık açısından risk oluşturuyor. Koyu etler fazla tüketildiğinde sindirim sorunlarına ve kilo artışına yol açabiliyor.

Kategoriler

Benzer Yazılar

Lezzet Logo