Samsun Pidesi Yapmanın Püf Noktaları

28 Kasım 2025, 16:37 tarihinde güncellendi.
Samsun pidesi, çıtır kenarları, yumuşacık içi ve bol malzemesiyle Karadeniz mutfağının en özel lezzetlerinden biridir. İşte Samsun pidesi yapmanın püf noktaları...
Samsun Pidesi Yapmanın Püf Noktaları

Karadeniz denince akla gelen ilk tatlardan biri hiç şüphesiz Samsun pidesidir. İnce uzun formu, tekneye benzeyen görüntüsü ve iştah kabartan iç harcıyla diğer pidelerden ayrılır. Kıymalı, peynirli, kavurmalı ya da karışık çeşitleriyle sofralarda her zaman baş köşeyi alan bu lezzeti evde hazırlamak mümkündür. Peki, Samsun pidesi yapmanın püf noktaları nelerdir? İşte bilmeniz gerekenler...

Kategoriler

Benzer Yazılar

Lezzet Logo