LEZZET’İN ŞUBAT SAYISI ÇIKTI
Lezzet’in şubat sayısı çıktı

Mutfaktaki en güvenilir yardımcınız Lezzet Dergisi, şubat sayısında zengin içeriği ile karşınızda. Mısır unlu pazı sarmasından fırında muskatlı ve pastırmalı patatese her güne bir tarif size bekliyor. Geleneksel yemeklerden vazgeçemeyenler için Yunus Emre Akkor, Kayseri mutfağının gözdeleri tepsi mantısı, fırın ağzı, kurşun aşı, kıymalı yağlama ve oklava baklavası tarifleriyle Lezzet’te. Aydan Üstkanat’ın kakaolu nefis önerileri 14 Şubat’ı daha da özel kılacak. Çay saatleri için suçluluk hissettirmeyen reçeteler, sofrasından balığı eksik etmeyenler için yeni fikirler, 2019 trendleri de Lezzet Dergisi’nde. Herkese tam 40 tariflik çikolatalı pasta, kek, kurabiye eki de hediye.

Lezzet Dergisi'nden en yeni tarifleri ve son haberleri bildirim olarak almak ister misiniz?
Mutfak Okulu

Dergide bu ay neler var?
DİYET YEMEKLERİ