Bu sayıda yine birbirinden özel içerikler, ilham veren yazılar ve damaklarda iz bırakacak tariflerle karşınızdayız.
- Şef Aydan Üstkanat ile gerçekleştirdiğimiz özel çekimde hem yemek fotoğrafçılığının büyülü dünyasına tanıklık ettik hem de onun ustalıkla hazırladığı tariflerin tadına vardık.
- İyi pizzanın sırrı ne mi? İtalyan Şef Claudio Chinali “Kalp ile ve teknik ile…” diyor. Biz de bu felsefeyle Napoli ruhunu mutfaklarınıza taşıyacak tarifleri sayfalarımıza konuk ettik.
- Kahve tutkunlarını da unutmadık! Sevgili yazarımız Cenk R. Girginol ile kahveye dair tüm püf noktalarını keşfederken, her yudumda ayrı bir hikâye saklı tarifler hazırladık.
- Tarladan sofraya lezzetler için Şef Buğra Özdemir’in restoranı The Barn’ı ziyaret ettik.
- Türkiye’nin dört bir yanındaki eşsiz tulum peynirleri, Berrin Bal Onur ve Neşe Aksoy Biber’in kalemiyle sizlerle buluşuyor.
- Senem Bal Ay mutlaka uğramanız gerektiğini düşündüğümüz mekan önerilerini paylaştı.
- Göcek kıyılarından gelen ilhamla Cem M. Başar, tatil sofralarınızı zenginleştirecek önerilerde bulundu.
- “Yaparım Bilirsin” diyen Ferhan Kaya, yaz meyvelerinin en tatlı halini reçel tarifleriyle sofranıza taşıyor.
- Ve tabii ki Lezzet ekibi, her zamanki gibi sizin için denedi, tattı, en güzellerini sayfalara taşıdı!
Tüm bu içeriklere ek olarak şeflerimizle yaptığımız özel röportajları sosyal medya hesaplarımızdan ve www.lezzet.com.tr adresinden de izleyebilirsiniz.
Ağustos–Eylül 2025 sayımızı bayilerden, dijital platformlardan ve tüm satış noktalarından hemen edinin.
Bir sonraki sayıda yeniden buluşmak dileğiyle,
Satın Almak İçin: DergiBurda