Lezzet Dergisi Haziran-Temmuz 2025 Sayısı Çıktı!

Yaz mevsiminin coşkusunu sofralarınıza taşıyacak Haziran–Temmuz sayımızla yeniden birlikteyiz. Bu sayımızda da her zamanki gibi mevsimin en taze malzemeleriyle hazırlanmış, özenle seçilmiş tarifler, ilham veren röportajlar ve yaza özel mutfak önerileri sizleri bekliyor.
Lezzet Dergisi Haziran-Temmuz 2025 Sayısı Çıktı!
04 Haziran 2025, 15:31

Yaz mevsimi, kalabalık sofralar, açık hava buluşmaları ve taptaze sebze ile meyvelerin başrolde olduğu tariflerle bambaşka bir lezzet dünyası sunuyor. Bu sayımızda domatesin öne çıktığı yaratıcı tariflerden, ferahlatıcı dondurmalı tatlılara kadar pek çok lezzet alternatifi yer alıyor. Ayrıca Lezzet'in yazar kadrosuna katılan CEO’muz Cem M. Başar, lezzet tutkusunu satırlara döktüğü yazısıyla iştahınızı kabartacak.

Haziran–Temmuz 2025 sayısında sizi neler bekliyor?

  1. Şef İsmet Saz ile Lokanta İst mutfağında sürdürülebilir yaz tabakları
  2. Şef Elif Edes’ten evde gurme sunum sırları
  3. Selin Kutucular ile yaz sofrası tüyoları ve mevsimsel tarifler
  4. Mehmet Yaşin’den sandviçin lezzetli dünyası
  5. Cenk R. Girginol’dan serinleten soğuk kahve tarifleri
  6. Ferhan Kaya’dan zeytinyağlılara özel yepyeni tarifler
  7. Dilara Koçak’tan “üç adımda tencere diyeti” rehberi
  8. Lezzet ekibinden dopdolu dosya konuları ve pratik öneriler

Yaza lezzet katmak için Haziran–Temmuz sayımızı kaçırmayın!

Bir sonraki sayıda görüşmek dileğiyle...

Satın Almak İçin: DergiBurda

Kategoriler

Benzer Yazılar

Lezzet Logo