Kışlık Yufka Hamuru Hazırlamak İçin 4 Tüyo

28 Kasım 2025, 14:51 tarihinde güncellendi.
Kışlık yufka hamuru için unun yüksek proteinli olmasına dikkat edin, hamuru yoğurduktan sonra mutlaka dinlendirin ve açarken fazla un kullanmamaya özen gösterin. Hazırladığınız yufkaları tek tek ayırıp streç filme sararak dondurucuda saklayın. Böylece yufkalar uzun süre taze ve açması kolay olur.
Kışlık Yufka Hamuru Hazırlamak İçin 4 Tüyo

Kışlık yufka hamurunu yüksek proteinli unla hazırlayıp, yoğurduktan sonra dinlendirmek hamurun esnek olmasını sağlar. Açtığınız yufkaları tek tek ayırıp streç filme sararak dondurucuda saklayabilirsiniz.

Kategoriler

Benzer Yazılar

Lezzet Logo