Ev Yapımı Yoğurtlu Tarhana Çorbası Yapmak İçin 3 Tüyo

28 Kasım 2025, 13:16 tarihinde güncellendi.
Yoğurtlu tarhana çorbası yaparken yoğurdu kesilmemesi için mutlaka ılıştırarak ekleyin. Çorbayı kısık ateşte ve sürekli karıştırarak pişirin ki topaklanmadan kıvamını bulsun. Son dokunuş olarak tereyağında nane ve pul biber kızdırıp üzerine gezdirirseniz lezzeti katlanır.
Ev Yapımı Yoğurtlu Tarhana Çorbası Yapmak İçin 3 Tüyo

Tarhanayı önceden suda veya sütle açmak çorbanın topaklanmasını önler. Pişirme sırasında sabırlı olun, ani yüksek ısı lezzeti bozabilir. Servis ederken taze nane veya kırmızı biberle süslemek aromayı artırır.

Kategoriler

Benzer Yazılar

Lezzet Logo