ANASAYFA TARİFLER SOĞUK ALKOLSÜZ İÇECEKLER TURUNCU MEYVE KOMPOSTOSU

Turuncu meyve kompostosu

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Tarif Defterime Ekle

Turuncu meyve kompostosu Tarifi İçin malzemeler

Malzemeler

  • 150 g kayısı
  • 150 g şeftali
  • 150 g nektarin
  • 1.5 su bardağı toz şeker
  • 5 su bardağı su
  • 1 karanfil

Üzeri için

  • Limon dilimleri

Turuncu meyve kompostosu Nasıl Yapılır?

Meyveleri yıkayın. Kayısı ve vişnenin çekirdeklerini çıkartın. Kısık ateşte haşlayın. Şeker ve tarçını ilave edip bir süre daha kaynatın. Tencereyi ocaktan alıp karışımı blenderdan geçirin. Şerbeti cam bir sürahiye alıp buzdolabında bekletin. Soğuk servis yapın.

Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!