Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
13473 Tarif
Çocuk
363 Tarif
Çorba
1174 Tarif
Diyet
4369 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2148 Tarif
Hafif Yemekler
52 Tarif
İçecek
1379 Tarif
Pratik Yemek
4665 Tarif
Salata ve Meze
1167 Tarif
Sos
452 Tarif
Tatlı
8261 Tarif
Yöresel
1938 Tarif
Popüler Tarifler
Hamsili Pilav
Dört Peynirli Kiş
Anasayfa
Tarifler
Soğuk Alkolsüz Kokteyl
Tarçın Şurubu
Tarçın Şurubu
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi :
-
Pişirme Süresi :
-
Kaç Kişilik:
6 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Elmas Kurabiye
Patates Oturtma
Haşhaşlı Poğaça
Krem Şantili Kurabiye
Limonlu Çatlak Kurabiye
Yumurtasız kurabiye
Safran Nedir, Faydaları Nelerdir?
Diyetisyen Yanıtlıyor: Kuru Fasulye Kaç Kalori?
Hacı Abdullah Lokantasından 5 Nefis Tarif
Dünyada En Çok Çikolata Tüketen 10 Ülke
Kadıköy Kahvaltı Mekanları: Kadıköy'deki En İyi 20 Kahvaltı Mekanı
Bal Hakkında Doğru Bilinen 5 Yanlış
Tarçın Şurubu için
Malzemeler
6 çubuk tarçın
4 karanfil
1 su bardağı toz şeker
1/5 çay kaşığı kırmızı pul biber
1 çay kaşığı lohusa şerbeti
1 çay kaşığı limon tuzu
Yarım limon
5 su bardağı su
Tarçın Şurubu
Nasıl Yapılır
Bütün malzemeleri bir tencereye alın. Harlı ateşte kaynatın. Kaynadıktan sonra orta ateşte yaklaşık 1 saat daha kaynatın. Damak zevkinize göre toz şeker veya su ilave edebilirsiniz. İnce bir tel süzgeç ile süzüp soğutun. Soğuk servis yapın.
Tarif Kategorileri
Çay Saati Tarifleri
Soğuk İçecekler
Diğer Tarifler
Soğuk Alkolsüz Kokteyl
Alkolsüz İçecekler
İçecek Tarifleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Soğuk Alkolsüz İçecekler
10 Dakika
Alkolsüz Sex On The Beach
Soğuk Alkolsüz İçecekler
15 Dakika
Hindistan Cevizli Milkshake
Soğuk Alkolsüz İçecekler
60 Dakika
Bahar Kompostosu
Soğuk Alkolsüz İçecekler
35 Dakika
Türk Kahveli Limonata
Soğuk Alkolsüz İçecekler
25 Dakika
Hurmalı Smoothie
Soğuk Alkolsüz İçecekler
45 Dakika
Vişneli Ve Hindistan Cevizli Limonata
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Teşekkür ederiz.