Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
14547 Tarif
Çocuk
376 Tarif
Çorba
1321 Tarif
Diyet
4417 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2404 Tarif
Hafif Yemekler
55 Tarif
İçecek
1420 Tarif
Pratik Yemek
5775 Tarif
Salata ve Meze
1365 Tarif
Sos
478 Tarif
Tatlı
9214 Tarif
Yöresel
2012 Tarif
Popüler Tarifler
Lüfer Tava
Kayısı Reçeli
Anasayfa
Tarifler
Soğuk Alkolsüz Kokteyl
Tarçın Şurubu
Tarçın Şurubu
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi :
15 dakika
Pişirme Süresi :
15 dakika
Kaç Kişilik:
6 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Üç Malzemeli Kurabiye
Yumurtasız Tiramisu
Yoğurtlu Kurabiye
Sodalı Pamuk Açma
Limonlu Pound Kek
Kabartma Tozlu Krep
En Güzel Kek Nasıl Kabarır?
Filizlenen Gıdalar Tüketilir Mi?
Krebe Kabartma Tozu Yerine Ne Kullanılır?
Pişirme Süresinden Sunumuna Kadar Peynir Tatlısının İpuçları
Mayalı Poğaça Neden Sert Olur?
Reyhan Şerbetinin Yapımı ve Püf Noktaları
Tarçın Şurubu için
Malzemeler
6 çubuk tarçın
4 karanfil
1 su bardağı toz şeker
1/5 çay kaşığı kırmızı pul biber
1 çay kaşığı lohusa şerbeti
1 çay kaşığı limon tuzu
Yarım limon
5 su bardağı su
Tarçın Şurubu
Nasıl Yapılır
Bütün malzemeleri bir tencereye alın. Harlı ateşte kaynatın. Kaynadıktan sonra orta ateşte yaklaşık 1 saat daha kaynatın. Damak zevkinize göre toz şeker veya su ilave edebilirsiniz. İnce bir tel süzgeç ile süzüp soğutun. Soğuk servis yapın.
Tarif Kategorileri
Çay Saati Tarifleri
Soğuk İçecekler
Diğer Tarifler
Soğuk Alkolsüz Kokteyl
Alkolsüz İçecekler
İçecek Tarifleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Soğuk Alkolsüz İçecekler
10 Dakika
Alkolsüz Sex On The Beach
Soğuk Alkolsüz İçecekler
15 Dakika
Hindistan Cevizli Milkshake
Soğuk Alkolsüz İçecekler
60 Dakika
Bahar Kompostosu
Soğuk Alkolsüz İçecekler
35 Dakika
Türk Kahveli Limonata
Soğuk Alkolsüz İçecekler
25 Dakika
Hurmalı Smoothie
Soğuk Alkolsüz İçecekler
45 Dakika
Vişneli Ve Hindistan Cevizli Limonata
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.