ANASAYFA İÇECEKLER SOĞUK İÇECEKLER SOĞUK ALKOLSÜZ İÇECEKLER KURU KAYISILI ERİKLİ HOŞAF

KURU KAYISILI ERİKLİ HOŞAF

Kuru kayısılı erikli hoşaf
6 Kişilik
Kuru kayısılı erikli hoşaf tarifi için malzemeler
  • 1 su bardağı doğranmış kuru kayısı 
  • 1 su bardağı doğranmış anjelik eriği 
  • 20 adet üzüm tanesi 
  • 1 adet tarçın çubuğu
  • 1 limon (Dilimlenmiş) 
  • 1 su bardağı portakal suyu 
  • 5 su bardağı içme suyu 
  • 1 su bardağı toz şeker 
Kuru kayısılı erikli hoşaf hazırlanışı

Serinleten lezzet kuru kayısılı erikli hoşaf tarifi
  • İçme suyu, şeker, portakal suyu ve dilimlenmiş limonları tencereye aktarıp kaynamaya bırakın. 
  • 10 dakika kaynayınca içine doğranmış meyveleri, üzüm tanelerini, tarçın çubuğunu ilave edin. Kısık ateşte 15 dakika kaynatıp ocaktan alın. Soğuduktan sonra servis yapın.

    Lezzetli kırmızı erik kompostosu tarifi için tıklayın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.