Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
14547 Tarif
Çocuk
376 Tarif
Çorba
1321 Tarif
Diyet
4417 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2404 Tarif
Hafif Yemekler
55 Tarif
İçecek
1420 Tarif
Pratik Yemek
5775 Tarif
Salata ve Meze
1365 Tarif
Sos
478 Tarif
Tatlı
9214 Tarif
Yöresel
2012 Tarif
Popüler Tarifler
Yer Elması Salatası
Edirne Usulü Badem Ezmesi
Anasayfa
Tarifler
Soğuk Alkolsüz Kokteyl
Kayısılı Ve Bademli Komposto
Kayısılı Ve Bademli Komposto
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi :
15 dakika
Pişirme Süresi :
15 dakika
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Üç Malzemeli Kurabiye
Kabartma Tozlu Krep
Limonlu Pound Kek
Yoğurtlu Kurabiye
Sodalı Pamuk Açma
Yumurtasız Tiramisu
Krebe Kabartma Tozu Yerine Ne Kullanılır?
Reyhan Şerbetinin Yapımı ve Püf Noktaları
Pişirme Süresinden Sunumuna Kadar Peynir Tatlısının İpuçları
Mayalı Poğaça Neden Sert Olur?
En Güzel Kek Nasıl Kabarır?
Filizlenen Gıdalar Tüketilir Mi?
Kayısılı Ve Bademli Komposto için
Malzemeler
10 kayısı
1.5 litre su
1 çay bardağı badem
1 yemek kaşığı karpuz çekirdeği
2~3 yaprak taze nane
Kayısılı Ve Bademli Komposto
Nasıl Yapılır
Suyu geniş bir tencereye alın. Su kaynamaya başladığında ortadan ikiye kesip çekirdeklerini çıkarttığınız kayısılar, badem ve karpuz çekirdeğini ilave edip kısık ateşte 12-15 dakika pişirin. Nane yaprakları ile süsleyerek soğuk servis yapın.
Tarif Kategorileri
Soğuk Alkolsüz Kokteyl
Soğuk İçecekler
Alkolsüz İçecekler
İçecek Tarifleri
Diğer Tarifler
Çay Saati Tarifleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Soğuk Alkolsüz İçecekler
10 Dakika
Alkolsüz Sex On The Beach
Soğuk Alkolsüz İçecekler
15 Dakika
Hindistan Cevizli Milkshake
Soğuk Alkolsüz İçecekler
60 Dakika
Bahar Kompostosu
Soğuk Alkolsüz İçecekler
35 Dakika
Türk Kahveli Limonata
Soğuk Alkolsüz İçecekler
25 Dakika
Hurmalı Smoothie
Soğuk Alkolsüz İçecekler
45 Dakika
Vişneli Ve Hindistan Cevizli Limonata
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.