ANASAYFA TARİFLER SOĞUK ALKOLSÜZ İÇECEKLER KAYISI HOŞAFI

Kayısı hoşafı

Kaç
Kişilik

6 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Kayısı hoşafı Tarifi İçin malzemeler

  • 250 gr kuru kayısı
  • Yarım çay bardağı kabuksuz badem içi
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 4 su bardağı su

Kayısı hoşafı Nasıl Yapılır?

Kuru kayısıları yıkayıp bir tencereye alın. Üzerine suyu ekleyin ve şişmeleri için birkaç saat bekletin. Şeker ve bademleri ilave edin. Kayısılar yumuşayana kadar pişirin. Soğuk servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!