ANASAYFA İÇECEKLER SOĞUK İÇECEKLER SOĞUK ALKOLSÜZ İÇECEKLER KAYISI HOŞAFI

KAYISI HOŞAFI

6 Kişilik
Kayısı hoşafı tarifi için malzemeler
  • 250 gr kuru kayısı
  • Yarım çay bardağı kabuksuz badem içi
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 4 su bardağı su
Kayısı hoşafı hazırlanışı

Kuru kayısıları yıkayıp bir tencereye alın. Üzerine suyu ekleyin ve şişmeleri için birkaç saat bekletin. Şeker ve bademleri ilave edin. Kayısılar yumuşayana kadar pişirin. Soğuk servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.