KARPUZLU LİMONATA


Karpuzlu limonata tarifi için malzemeler
- 6 dilim karpuz
- 4 su bardağı soğuk su
- 1 su bardağı limon suyu
- Yarım su bardağı toz şeker
Servis için
- Buz
- Karpuz dilimleri
- Nane yaprağı
Karpuzlu limonata hazırlanışı
Karpuz dilimlerinin çekirdeklerini çıkartın. Püre kıvamına gelinceye kadar blenderdan geçirin ve bir sürahiye alın. Su, limon suyu ve toz şekeri ilave edip şeker tamamen eriyinceye kadar karıştırın. Servis bardaklarına paylaştırıp buz ilave edin. Karpuz dilimleri ve nane yaprakları ile süsleyerek servis yapın.
Aynı Kategoriden Tarifler


Lezzet Dergisi'nden en yeni tarifleri ve son haberleri bildirim olarak almak ister misiniz?
Mutfak Okulu

Dergide bu ay neler var?
DİYET YEMEKLERİ
YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!