ANASAYFA İÇECEKLER SOĞUK İÇECEKLER SOĞUK ALKOLSÜZ İÇECEKLER KARPUZLU LİMONATA

KARPUZLU LİMONATA

Karpuzlu limonata
8 Kişilik
Karpuzlu limonata tarifi için malzemeler
  • 6 dilim karpuz
  • 4 su bardağı soğuk su
  • 1 su bardağı limon suyu
  • Yarım su bardağı toz şeker

Servis için

  • Buz
  • Karpuz dilimleri
  • Nane yaprağı
Karpuzlu limonata hazırlanışı

Karpuz dilimlerinin çekirdeklerini çıkartın. Püre kıvamına gelinceye kadar blenderdan geçirin ve bir sürahiye alın. Su, limon suyu ve toz şekeri ilave edip şeker tamamen eriyinceye kadar karıştırın. Servis bardaklarına paylaştırıp buz ilave edin. Karpuz dilimleri ve nane yaprakları ile süsleyerek servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.