Baharatlı armut suyu nasıl yapılır? İşte, ev yapımı baharatlı armut suyu tarifi
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Kalp rahatsızlıklarına karşı vücudu koruyucu etkisi vardır.
Şurubu için şeker, su, karanfil ve biberiye yapraklarını bir sos tenceresine alın. Kaynamaya başlayınca ocaktan alıp oda sıcaklığında soğuması için bekletin.
Armutların kabuklarını soyup küp doğrayın. Armutlar, limon suyu ve taze biberiyeyi blender yardımıyla püre haline getirin.
Şerbeti, armut püresine ekleyip karıştırın. Üzerine sodayı ilave edin ve servis bardaklarına paylaştırıp bekletmeden servis yapın. Afiyet olsun.
Teşekkür ederiz.