Armut kompostosu

Kaç
Kişilik
6 kişilik
Hazırlama
Süresi
20 dakika

Armut kompostosu Tarifi İçin malzemeler
- 1 kg armut
- 6 su bardağı su
- 2.5 su bardağı toz şeker
- 2-3 diş karanfil
Armut kompostosu Nasıl Yapılır?
- Armutları yıkayıp kabuklarını soyun. Ortadan ikiye kesip çekirdekli kısımlarını temizleyin ve ince ince dilimleyin.
- Geniş bir tencereye su, tozşeker ve karanfili ilave edip armutlar yumuşayıncaya kadar kaynatın. Soğumaya bırakın.
- Oda sıcaklığında soğuduktan sonra buzdolabına alın. Armut hoşafını kâselere paylaştırıp soğuk olarak servis yapın.

Dergide bu ay neler var?
EN ÇOK OYLANANLAR