ANASAYFA İÇECEKLER SOĞUK İÇECEKLER SOĞUK ALKOLLÜ İÇECEKLER KUMKUAT LİKÖRÜ

KUMKUAT LİKÖRÜ

0 Kişilik
Kumkuat likörü tarifi için malzemeler
  • 2 kg kumkuat
  • 1.5 kg toz şeker
  • 1 çay bardağı rakı
  • 1 litre su
Kumkuat likörü hazırlanışı

Kumkuatlardan 10 tanesini ikiye bölüp cam kavanoza alın. Toz şeker, rakı ve su ekleyip kapağını sıkıca kapatın. Güneş gören bir yere alıp kavanozu her gün ters yüz edin. Bu işleme şeker eriyinceye kadar devam edin. Yaklaşık 2 sonra likörünüz hazır olacaktır.

Not: Kumkuat likörünü en fazla 6 ay içinde tüketmeniz gerekmektedir.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.