ANASAYFA TARİFLER SOĞUK ALKOLLÜ İÇECEKLER LİMONLU PUNCH

Limonlu punch

Kaç
Kişilik

0 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Limonlu punch Tarifi İçin malzemeler

  • Yarım su bardağı bal
  • 750 ml cin bazlı bir likör
  • 2.5 su bardağı cin
  • 2 su bardağı konyak
  • 2 su bardağı taze limon suyu
  • 750 ml köpüklü beyaz şarap
  • Limon dilimleri
  • Tane karanfil

Limonlu punch Nasıl Yapılır?

Balı bir miktar sıcak suya ekleyip açılmasını sağlayın ve soğutun. Likör, cin, konyak, şarap ve limon suyunu ballı şuruba ekleyip karıştırın. Karışımı geniş bir kaseye alarak 4 saat buzdolabında bekletin. Üzerine karanfil batırdığınız limon dilimlerini ekleyip servis yapın.

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!