Sebzeli Gaziantep Lahmacunu
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Sebzeli Gaziantep Lahmacunu Tarifi İçin

Malzemeler

Sebzeli Gaziantep Lahmacunu

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Maydanozları yıkayıp kıyın. Taze sarımsakları temizleyip incecik doğrayın. Dolmalık biber ve salçalık kırmızıbiberin çekirdeklerini temizleyip kıyın. Kıyma, maydanoz, biber, domtes salçası, baharat ve tuzu bir kapta karıştırın. Lahmacun hamurlarını yemek tabağı büyüklüğünde açın. Üzerlerine hazırladığınız harçtan bir miktar yayın. Odun fırınında pişirip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Antep Mutfağı Yemekleri Tuzlu Hamur İşi Tarifleri Farklı Sebze Yemekleri Diğer Tarifler Akşam Yemeği Hamur İşi Tarifleri Farklı Et Yemekleri Güneydoğu Anadolu Yemekleri Yöresel Tarifler

Benzer Tarifler

Mumbar
Kübbülmüşviyye
Batman Usulü Kütülk
Kahiye Tatlısı
Kıliçe
Ikbebet