Tavada Elmalı Crumble
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 10 dakika
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Tavada Elmalı Crumble Tarifi İçin

Malzemeler

Tavada Elmalı Crumble

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Elma ve armudun kabuklarını soyduktan sonra küp şeklinde doğrayın. Üzerine limon suyunu gezdirin. Tavaya meyveleri ekleyin. Üzerine esmer şekerin yarısını ve tarçını ilave edip meyveler yumuşayana kadar pişirip ayrı bir tabağa alın. Derin bir kasenin içine kalan şekeri, müsliyi ve unu ekleyip karıştırın. Üzerine oda ısısında yumuşatılmış tereyağını ilave edip parmak uçlarınızla parça parça olacak şekilde karıştırın. Aynı tavaya hamurunuz alıp orta ateşte rengi dönene kadar kavurup tabağa alın. Aynı tavaya pişirdiğiniz meyveleri alın. Üzerine hazırladığınız crumble hamurunu da ilave edip yayın. Orta ateşte 2-3 dakika pişirdikten sonra servise alın.

Dilerseniz, fit elmalı crumble veya elmalı crumble tarifini de deneyebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Meyveli Tatlı Tarifleri Çay Saati Tarifleri Diyet Tatlı Tarifleri Tatlı Tarifleri Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Çilekli Cheesecake Topları
Karamelize Ayva Tatlısı
Tufahija
Yaban Mersinli Kadayıf Tatlısı
Kızılcık Reçeli
Kızılcık Şerbeti