Pişmeyen, Rafine Şekersiz, Glütensiz Cheesecake
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 5 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Pişmeyen, Rafine Şekersiz, Glütensiz Cheesecake Tarifi İçin

Malzemeler

Tabanı için

Kreması için

Üzeri için

Süslemek için

Pişmeyen, Rafine Şekersiz, Glütensiz Cheesecake

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

@semaninsagliklimutfagi
194 bin takipçi
Sema Özpekmezci Sümeli

  1. Tabanı için gerekli olan malzemeleri rondoda çekerek bir hamur elde edin. Bu hamuru, 12 cm çapında tart kalıbının tabanına yayın. Aynı anda bir tabakta ricotta peynirini ve balı karıştırıp tabanının üzerine yayın. 
  2. Ayrı bir kasede muzu ezip kakao ile karıştırın ve peynirli kremanın üzerine yayın. 3 kat oluştuğunda tatlıyı buzluğa koyun ve 1 saat dondurun. Daha sonra buzdolabına alın. Üzerine yaban mersinlerini serpiştirip servis yapın.

Üzerini süslemek için; dilediğiniz meyve, kıyılmış fındık, kuru Hindistan cevizi kullanabilirsiniz.

Karadutlu cheesecake tarifi için tıklayın

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Tatlı Tarifleri Meyveli Tatlı Tarifleri Diyet Tatlı Tarifleri Glutensiz Tarifler Kuruyemişli Tarifler

Benzer Tarifler

Çilekli Cheesecake Topları
Karamelize Ayva Tatlısı
Tufahija
Yaban Mersinli Kadayıf Tatlısı
Kızılcık Reçeli
Kızılcık Şerbeti