Meyveli Ve Kremalı Mereng
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Meyveli Ve Kremalı Mereng Tarifi İçin

Malzemeler

Mereng için

Meyveli Ve Kremalı Mereng

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Fırını 150 derecede ısıtın. Yumurta aklarını temiz ve kuru bir kaseye alın . Bir tutam tuz ekleyip mikserle çırpın.
  2. Çırpma esnasında şekeri yavaşça ekleyerek köpük gibi olana kadar çırpmaya devam edin.
  3. Krema sıkma torbasına doldurup yağlı kağıt serili fırın tepsisine aralıklarla büyük merengler sıkın.
  4. Önceden ısıtılmış fırında 15-20 dakika pişirin. Fırından alıp soğutun. Labne peyniri ve kremayı mikserle çırpın.
  5. Merengler soğuyunca enine ikiye kesin. Merenglerin alt parçalarının üzerine peynirli krema ve küçük parçalar şeklinde kesilmiş çilekleri paylaştırın.
  6. Çileklerin üzerine ince çekilmiş Antep fıstığı serpin. Diğer mereng parçasını üzerine kapatıp servis yapın.

Tarif Kategorileri

Tatlı Atıştırmalık Tarifler Tatlı Tarifleri Kremalı Tatlılar Meyveli Tatlı Tarifleri Çay Saati Tarifleri Atıştırmalık

Benzer Tarifler

Çilekli Cheesecake Topları
Karamelize Ayva Tatlısı
Tufahija
Yaban Mersinli Kadayıf Tatlısı
Kızılcık Reçeli
Kızılcık Şerbeti