Kaymaklı Puding
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 5 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kaymaklı Puding Tarifi İçin

Malzemeler

Kaymaklı Puding

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Lezzet'in yemek tarifleri gibi puding tarifleri de çok ilgi görüyor...

Böğürtlen, çilek, frambuaz ve 100 gram pudra şekeri sos tenceresine alın. Kaynama noktasına gelinceye kadar ısıtıp ocaktan alın. Meyveleri süzgeçten geçirip bir kabın içine süzerek meyveli şurubu hazırlayın.

Ekmeklerin kabuk kısımlarını kesip meyveli şurup ile yumuşatın. Küçük yuvarlak bir kabın içini hazırladığınız bu ekmek dilimleriyle kaplayıp kalanları içine doldurun. Kalan sosu üzerine gezdirerek dökün. Kalıbın üzerini bir tabakla örtün ve buzdolabında en az 4 saat bekletin.

Kalan pudra şeker ile kaymağı bir kasede karıştırın. Pudingi ters çevirerek servis tabağına aktarın. Pudra şekerli kaymak ile soğuk servis yapın.

Tarif Kategorileri

Tatlı Tarifleri Çay Saati Tarifleri Meyveli Tatlı Tarifleri Pratik Tatlı Tarifleri Kaymaklı Tatlılar

Benzer Tarifler

Çilekli Cheesecake Topları
Karamelize Ayva Tatlısı
Tufahija
Yaban Mersinli Kadayıf Tatlısı
Kızılcık Reçeli
Kızılcık Şerbeti