Kaymaklı Elma Tatlısı
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kaymaklı Elma Tatlısı Tarifi İçin

Malzemeler

Kaymaklı Elma Tatlısı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Elmaların kabuklarını soyun ortasındaki çekirdekleri meyve oyacağı ile çıkarın. Elmaları küçük bir tencereye oyuk kısımları üste gelecek şekilde dizin. Su, şeker, vişne suyu ve karanfil ekleyerek tencerenin kapağını kapatın. Buzdolabında bu şekilde 1 gün bekletin. Tencereyi ocağa alıp 30 dakika elmaları pişirin. Şerbetini süzerek servis tabaklarına paylaştırın. Oyuk kısımlarını kaymakla doldurup servis yapın.

Tarif Kategorileri

Tatlı Tarifleri Elmalı Tarifler Meyveli Tatlı Tarifleri Çay Saati Tarifleri Kaymaklı Tatlılar

Benzer Tarifler

Fit Çilekli Galette Tarifi
Meyveli Milföy Tatlısı Tarifi
Mürdüm Erikli Crumble Tarifi
Glutensiz Banana Bread Tarifi
Yaban Mersinli Yulaf Topları Tarifi
Portakallı Muhallebi Tarifi