Kayısılı Ve Şeftalili Cobbler
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kayısılı Ve Şeftalili Cobbler Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Hamuru için

Kayısılı Ve Şeftalili Cobbler

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Meyvelerin kabuklarını soyup iri doğrayın ve fırın kabına alın. Üzerine şeker ekleyip karıştırın ve 35 dakika bekletin. Hamur için; un, kabartma tozu, karbonat, şeker ve tuzu harmanlayın. Tereyağını ekleyip parmak uçlarınızla yoğurun. Yoğurdu ekleyip iyice karıştırın. Meyvelerin üzerine limon suyu, vanilya ve nişastayı ekleyip karıştırın. Hamuru üzerine parça parça yerleştirin ve 180 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar yaklaşık 40 dakika pişirin. Dondurma ile servis yapın.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Meyveli Tatlı Tarifleri Hamur İşi Tarifleri Tatlı Tarifleri

Benzer Tarifler

Çilekli Cheesecake Topları
Karamelize Ayva Tatlısı
Tufahija
Yaban Mersinli Kadayıf Tatlısı
Kızılcık Reçeli
Kızılcık Şerbeti