Karadutlu Crumble
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Karadutlu Crumble Tarifi İçin

Malzemeler

Hamuru için

Harcı için

Üzeri için

Servis için

Karadutlu Crumble

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Un, küp şeklinde doğranmış soğuk tereyağını ve pudra şekerini çukur bir kapta parmak uçlarınızla ovalayarak kum gibi olana kadar karıştırın. İç harcı için derin bir kasede ayıklayıp yıkadığınız karadutlar, tarçın ve esmer şekeri karıştırın. Hazırladığınız meyveli karışımı ısıya dayanıklı kaplara paylaştırın. Unlu karışımı meyvelerin üzerine bastırmadan serpin. En son kalıpların üzerine birer tatlı kaşığı tereyağı ilave edin. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında hamurlar kızarıncaya kadar pişirin. Fırından alın. Üzerine vanilyalı dondurma ekleyip bekletmeden servis yapın.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Tatlı Tarifleri Diyet Tatlı Tarifleri Meyveli Tatlı Tarifleri Hamur İşi Tarifleri

Benzer Tarifler

Çilekli Cheesecake Topları
Karamelize Ayva Tatlısı
Tufahija
Yaban Mersinli Kadayıf Tatlısı
Kızılcık Reçeli
Kızılcık Şerbeti