Hindistan Cevizli Tiramisu
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Videolu anlatımıyla kedidilli tiramisu tarifine göz atmayı unutmayın.

Hindistan Cevizli Tiramisu Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Sos için

Hindistan Cevizli Tiramisu

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Un, toz şeker, vanilya ve sütü çırpıp teflon tencereye alın. Kısık ateşte sürekli karıştırarak bir taşım kaynatın. Önceden çırpılmış yumurtaları azar azar yedirerek ilave edin. 
  2. Muhallebi kıvamına gelinceye kadar karıştırmaya devam edin. Ocaktan alın ve labne peyniri ile rendelenmiş hindistancevizini ilave edip iyice karıştırın. Ilınmaya bırakın.
  3. Sos için tüm malzemeleri bir kapta karıştırın. Hazır pasta tabanını servis bardağına uygun olarak dilimleyip sosla ıslatın. 
  4. Muhallebi ve kek dilimlerini servis kaselerine kat kat yayın. Buzdolabında 1-2 saat bekletin. Kakao serpiştirip servis yapın. Hindistancevizli tiramisu artık hazır, afiyet olsun.

Tarif Kategorileri

Tatlı Kek Tarifleri Peynirli Tarifler Pratik Tatlı Tarifleri Kek Tarifleri Çay Saati Tarifleri Tatlı Tarifleri

Benzer Tarifler

Çilekli Cheesecake Topları
Karamelize Ayva Tatlısı
Tufahija
Yaban Mersinli Kadayıf Tatlısı
Kızılcık Reçeli
Kızılcık Şerbeti