Ayva Kalye
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Ayva Kalye Tarifi İçin

Malzemeler

Ayva Kalye

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Kıymayı tencereye alın. Orta ateşte bıraktığı suyu çekene kadar kavurun. Tuz ekleyip karıştırın. Ilık suyla üzüm pekmezini karıştırın. Ete ilave edin. Et yumuşayana kadar pişirin. Ayvaların kabuğunu soyup sekiz dilime ayırın. Tereyağını tavada eritip ayva dilimlerini ekleyin ve hafifçe kızartın. Ayva dilimlerini yağıyla birlikte ete ilave edin. Ayvalar yumuşayana kadar pişirin. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Yöresel Tarifler Akşam Yemeği MasterChef Tarifleri Et Tarifleri

Benzer Tarifler

Çilekli Cheesecake Topları
Karamelize Ayva Tatlısı
Tufahija
Yaban Mersinli Kadayıf Tatlısı
Kızılcık Reçeli
Kızılcık Şerbeti