Armutlu Strudel
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Armutlu Strudel Tarifi İçin

Malzemeler

Armutlu Strudel

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Armutların kabuklarını soyup iri doğrayın. Üzüm, yaban mersini, şeker ve tarçını ekleyip harmanlayın. Tereyağını eritip yufkaların aralarına fırçayla sürerek üst üste dizin. Armut karışımını yufkanın geniş ucuna yerleştirip rulo şeklinde sarın ve yağlı kağıt serili tepsiye aktarın. Kalan tereyağını üzerine sürüp 200 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar pişirin. Üzerine pudra şeker serpiştirip dilimleyerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Hamur İşi Tarifleri Çay Saati Tarifleri Meyveli Tatlı Tarifleri Tatlı Tarifleri

Benzer Tarifler

Çilekli Cheesecake Topları
Karamelize Ayva Tatlısı
Tufahija
Yaban Mersinli Kadayıf Tatlısı
Kızılcık Reçeli
Kızılcık Şerbeti