Armutlu Risotto
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Armutlu Risotto Tarifi İçin

Malzemeler

Armutlu Risotto

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Bu özel Armutlu risottoyu yemek tarifleri listenize eklemeyi unutmayın. Tereyağını bir tencerede eritin. Armutların kabuklarını soyup küp şeklinde doğrayın. Tereyağına ilave edip 10 dakika pişirin.

Pişen armutları tencereden çıkarıp bir kaseye alın. Ayıklayıp yıkadığınız pirinci armutları pişirdiğiniz yağ ile birlikte 5 dakika kavurun.

Diğer tarafta tavuk suyunu ısıtın. Isınınca bir kepçe kadarını kavurduğunuz pirince ekleyip suyunu çekinceye kadar pişirin. Kalan tavuk suyunu da ekleyerek pişirmeye devam edin. Suyunu çekince armutları ilave edin. Labne peyniri, tuz ve karabiberi ilave edip hafifçe karıştırı. 3 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Pilav ve Makarna Tarifleri Peynirli Tarifler Pilav Tarifleri İtalyan Mutfağı Yemekleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Çilekli Cheesecake Topları
Karamelize Ayva Tatlısı
Tufahija
Yaban Mersinli Kadayıf Tatlısı
Kızılcık Reçeli
Kızılcık Şerbeti