Kakaonun yoğun aromasıyla hazırlanan glutensiz sufle tarifi, hem hafif hem de akışkan iç dolgusu sayesinde tatlı severlerin favorisi olacak. Evde kolayca hazırlanabilen bu tarif, süt ve gluten içermeyen malzemelerle hazırlandığı için hem sağlıklı hem de lezzetli bir seçenek sunuyor. Misafir sofralarından özel günlere kadar her ortamda öne çıkan glutensiz sufle tarifi, yanında dondurma veya taze meyve ile servis edildiğinde tadına doyum olmaz bir lezzet deneyimi yaşatıyor. Peki; glutensiz sufle nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri...
Glutensiz Çilekli Crumble tarifine göz atabilirsiniz.
Bir porsiyon glutensiz sufle 300 kaloridir.
Servis için:
Çikolata ve Tereyağı:
Yumurta:
Şeker:
Kakao ve Nişasta:
Servis Malzemeleri: