Fırında Çıtır Tavuk
Ela Harbelioğlu ❤️
17 Tarif       7 Takipçi
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Hem çok lezzetli, hem de aşırı sağlıklı bir tarif, bayılacağınıza ve sık sık yapacağınıza eminim!

Fırında Çıtır Tavuk Tarifi İçin

Malzemeler

Fırında Çıtır Tavuk

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Sarımsakları rendeleyin ve galeta unu hariç tüm malzemeleri derin bir kapta karıştırın, üzerini kapatarak buzdolabında birkaç saat dinlendirin.
  2. Galeta ununu yağsız tavada hafif renk değiştirene kadar kavurun.
  3. Tavukları galeta ununa bulayarak yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizin.
  4. Önceden 180 dereceye ayarlı fırında 25-30 dakika pişirin.

Tarif Kategorileri

Fırın Yemekleri Sizden Lezzetler Tavuk Yemekleri Sizden Et Yemekleri Et Tarifleri

Benzer Tarifler

Rezeneli etli portakallı pirinç salatası
Köfteli Güveç
Malatya kebap
İslim Kebabı
Kajun Baharatlı Tavuk
İncik