Dana Kaburga Haşlama
Ali Can Kahyaoğlu
18 Tarif       3 Takipçi
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 50 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Sağlıklı bir yaşam için ızgaradan, kızartmadan vazgeçin haşlama tüketin. İçindeki malzemeler ile oldukça lezzetli ve besleyici.

Dana Kaburga Haşlama Tarifi İçin

Malzemeler

Eti mühürlemek için:

Terbiye için:

Dana Kaburga Haşlama

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Haşlamayı yapacağımız tenceremize ilk etapta yağımızı, ince doğradığımız soğanlarımızı alarak sotelemeye başlarız.
  2. Tezgahımıza un ilavesi yaparak kaburgalarımızı hafif bir şekilde unladıktan sonra tenceremize etlerimizi koyarak mühürlemeye başlarız.
  3. Mühürlenmiş etlerimizin olduğu tenceremize su ilavesini yaparak orta ateşte bırakırız.
  4. Pişmeye yakın bir şekilde ilk önce orta büyüklükte doğramış olduğumuz havuçlarımızı daha sonra üçe yada dörde bölmüş olduğumuz patateslerimizi ilave ettikten sonra tüm malzemelerin piştiğine emin olduktan sonra derin bir kasede terbiyesini hazırlarız.
  5. Yumurtaların pişmemesi için terbiyemizi hafif ılık su ile ılıtarak hızlı bir şekilde alttan üste doğru karıştırarak ilave ederiz.
  6. Arzunuza göre servis tabağınıza alırken üzerine ince kıyılmış maydanoz gezdirebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Sizden Et Yemekleri Tencere Yemekleri Sizden Lezzetler Et Tarifleri Kırmızı Et Yemekleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Rezeneli etli portakallı pirinç salatası
Köfteli Güveç
Malatya kebap
İslim Kebabı
Kajun Baharatlı Tavuk
İncik