Kokoşka
Hatice Canayak
1 Tarif       1 Takipçi
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Arnavutların meşhur yemeği kokoşka tarifi..

Kokoşka Tarifi İçin

Malzemeler

Kokoşka

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. İlk olarak tavuklar haşlanır.
  2. Haşlanan tavuğun suyu bir kenara alınır.
  3. Yufkalar tepsiye dizilir.
  4. Tavuk suyuyla ıslatılır.
  5. Ardından eritilmiş tereyağı atılır.
  6. Tavuklar yerleştirilir.
  7. Cevizler dökülür. Afiyet olsun :)

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Tavuk Yemekleri Sizden Et Yemekleri Sizden Lezzetler

Benzer Tarifler

Rezeneli etli portakallı pirinç salatası
Köfteli Güveç
Malatya kebap
İslim Kebabı
Kajun Baharatlı Tavuk
İncik