Kuskus Pilavı
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 10 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kuskus Pilavı Tarifi İçin

Malzemeler

Kuskus Pilavı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Domatesleri soyup küp küp doğrayın, soğanları kıyın. Tereyağın yarısını tencerede eritip soğanı pembeleştirin.
  2. Domates, tuz ve karabiberi ilave edip 2-3 dakika kavurun. Etsuyunu döküp kaynamaya bırakın.
  3. Kalan tereyağını ayrı bir tencerede eritin. Kuskusu ekleyip kavurun. Pembeleşmeye başlayınca kaynamakta olan suyu ilave edip karıştırın.
  4. 3-4 dakika kaynatıp ateşi kısın ve arada bir karıştırarak 10 dakika pişirin. Ateşten alıp 8-10 dakika dinlendirin. Özenle harmanlayıp servis yapın. Afiyet olsun

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Pilav Tarifleri Fas Mutfağı

Benzer Tarifler

Karışık mantarlı, Stracciatella ve limonlu risotto
Salyangoz Yemeği
Patatesli Kabak Yemeği
Sucuklu kuru fasulye
Kapuska Yemeği
Bezelyeli sağlık içeceği