Anneanne Usulü Tavuklu Sebze Yemeği
Hazırlanma Süresi : 18 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Anneanne Usulü Tavuklu Sebze Yemeği Tarifi İçin

Malzemeler

Anneanne Usulü Tavuklu Sebze Yemeği

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Patatesin kabuğunu soyup irice doğrayın. Havucun kabuğunu kazıyıp aynı şekilde irice doğrayın.
  2. Kemikli tavuk eti, patates, havuç, patlıcan, kabukları soyulmuş arpacık soğanını güvece alın. Tuz ve karabiber ekleyin.
  3. Malzemenin üzerini geçecek kadar su ilave edin. Yemeği önce hızlı su kaynamaya başladığında kısık ateşte pişirin. Taze kekik dallarıyla süsleyip sıcak servis yapın.

Dilerseniz, düşük kalorili fırında tavuk tarifini de deneyebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Sulu Yemek Tarifleri Sebze Tarifleri Tavuk Yemekleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Yer Elması Yemeği Tarifi
Terbiyeli Sulu Köfte Tarifi
Meftune Tarifi
Etli Bezelye Yemeği Tarifi
Analı Kızlı Tarifi
Mantarlı Nohut Yemeği