Sarımsaklı Kabak Topları
Hazırlanma Süresi : 40 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Sarımsak ve kabak ile hazırlanan lezzet topları, ana yemeklerin yanında sunabileceğiniz en lezzetli atıştırmalıklardan biridir. 

Sarımsaklı Kabak Topları Tarifi İçin

Malzemeler

Servis için

Sarımsaklı Kabak Topları

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Kabakların suyunu elinizle sıkın ve kağıt havlu üzerine alarak suyunu iyice çektirin. 
  2. Orta boy bir kaseye rendelenmiş kabak, sarımsak, yumurta, galeta unu, parmesan, taze soğan, maydanoz, fesleğen, kekik, tuz ve karabiber ekleyip iyice karıştırın.
  3. Karışımdan bir yemek kaşığı alarak avucunuzda küçük toplar yapın ve yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin. 
  4. Önceden ısıtılmış 200 derecedeki fırında 15-20 dakika altın rengi olana kadar pişirin. Fırından alın ve domates sosuyla birlikte servis edin.

Tarif Kategorileri

Pratik Yemek Tarifleri Kabaklı Tarifler Farkl�� Sebze Yemekleri Sebze Tarifleri

Benzer Tarifler

Pırasa Diblesi Tarifi
Portakallı Pırasa Yemeği Tarifi
Karnabahar Graten Tarifi
Çıtır Brokoli Tarifi
Karamelize Sebzeli Mantar Sote Tarifi
Portakallı Ispanak Kökü Tarifi