Karnabahar Püresi
Karnabahar püresi
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Karnabahar Püresi Tarifi İçin

Malzemeler

Karnabahar Püresi

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Karnabaharı çiçeklerine ayırıp yıkayın. 2 su bardağı su ve sütü tencerede kaynatın.
  2. Kaynayınca karnabaharları ve küp doğradığınız patatesi ekleyin. Sebzeler iyice yumuşayıp suyunu çekinceye kadar kısık ateşte pişirin.
  3. Sebzeleri mutfak robotundan geçirin. Üzerine tereyağı ve kremayı ekleyin.
  4. 1-2 dakika pişirdikten sonra tuz, rendelenmiş kaşar peyniri ve karabiberi ekleyip ocaktan alın. Servis yapın.

Dilerseniz, pratik fırında karnabahar tarifini de deneyebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Diyet Yemekleri Mama Tarifleri Vejetaryen Yemekleri Sebze Tarifleri Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Limonlu Kuşkonmaz Tarifi
Kaşarlı Kabak Lazanya Tarifi
Fasulye Diblesi Tarifi
Brüksel Lahanası Tarifi
Kabak Kavurma Tarifi
Kjötsupa Tarifi