Fas Usulü Havuç Salatası
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Fas Usulü Havuç Salatası Tarifi İçin

Malzemeler

Fas Usulü Havuç Salatası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Sağlıklı bir öğün için hafif yemekleri tercih edenlere Fas üsülü havuç salatası. Havuçları haşlayıp süzün ve soğumaya bırakın.

Limon suyu ve zeytinyağını küçük bir kaseye alın. Kimyon, tuz, kırmızıbiber, rendelenmiş sarımsak, balzamik sirke ve maydanozu ekleyip karıştırın.

Hazırladığınız sosu havuçların üzerine döküp iyice karıştırdıktan sonra servis yapın.

Brokoli ve karnabahar ile hazırlanan klasik havuç salatası tarifini de deneyebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler Öğle Yemeği Fas Mutfağı

Benzer Tarifler

Garnitürlü Makarna
Kinoalı Tabule Salatası
Karalahana salatası
Şalgamlı Kuskus Salatası
Yeşil elmalı salata
Narlı salata