Gerdan Etli Buğday Aşı
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 1 saat
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Gerdan Etli Buğday Aşı Tarifi İçin

Malzemeler

Gerdan Etli Buğday Aşı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Lezzet'in bu muhteşem tarifleri ile siz de bayram sofralarınızı hazırlayabilirsiniz. Buğdayı 1 gece önceden suda bekletin. Gerdan etini tencerede iyice yumuşayıncaya kadar pişirin. Kemiklerinden ayırın. Buğdayın suyunu süzüp, etlere ilave edin. 4 su bardağı et suyu ve tuz ilave edin. Buğdaylar eriyinceye kadar pişirin. Ocaktan alıp, sıcakken 5 dakika mutfak robotunda çekin. Servis tabağına alın. Ufalanmış eti üzerine ilave edin. 2 yemek kaşığı tereyağını bir tavada eritip tuz ve karabiberi ekleyin. Yemeğin üzerine gezdirip sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Bakliyat Tarifleri Farklı Et Yemekleri Doğu Anadolu Yemekleri Yöresel Tarifler Diğer Tarifler Bayram Yemekleri Et Tarifleri

Benzer Tarifler

Bayram Çorbası
Et Salatası
Et Paçası
Ciğer yahni
Kağıtta Dana Dil
Saksı kebabı