Kakuleli Havuç Reçeli
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 1 saat
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kakuleli Havuç Reçeli Tarifi İçin

Malzemeler

Kakuleli Havuç Reçeli

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Toz şeker ve suyu geniş bir tencerede şerbet kıvamına gelinceye kadar kaynatın. Şerbet koyulaşmaya başlayınca rendelediğiniz havuçlar, kakule tohumları ve çubuk tarçını ilave edin.
  2. Reçel kıvam alıncaya kadar yaklaşık bir saat kaynatın. Portakal ve limon suyunu ilave edip 10 dakika daha kaynattıktan sonra ocaktan alın. Soğuduktan sonra kavanozlara paylaştırın. Serin bir yerde muhafaza edin.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Kahvaltılık Tarifler Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Tencerede Lazanya Tarifi
Etli Karnabahar Yemeği Tarifi
Mantar Dolması Tarifi
Soğanlama Tarifi
Air Fryer’da Simit Tost Tarifi
Lavaş Cipsi Tarifi