Sebzeli Çin Makarnası
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Sebzeli Çin Makarnası Tarifi İçin

Malzemeler

Sebzeli Çin Makarnası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Kolayca uygulanabilen makarna tarifleri arasında üst sıralarda. Makarnayı aldente olarak tuzlu suda haşlayıp süzün.
  2. Kabak, havuç ve pırasaları jülyen doğrayın. Mantarları büyüklüklerine göre ikiye veya dörde kesin. Zencefili soyup dilimleyin. Sarımsağı dilimleyin. Kişnişi incecik kıyın.
  3. Derin tabanlı bir tavaya veya vog tavaya susam yağını koyun. Isınınca sarımsak ve zencefil dilimlerini ilave edin.
  4. Önce havuçları ekleyip çevirin. Kevgir yardımıyla çıkartıp kabakları ekleyin. Onları da çıkartıp mantarları ilave edin.
  5. Mantarlar pişmeye başlayınca (yaklaşık 2-3 dakika sonra) havuç, pırasa ve kabakları geri koyun.
  6. Soya sos, kişniş ve karabiberi ekleyin. Makarnayı ekleyip birkaç dakika çevirin ve servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Sebze Tarifleri Farklı Sebze Yemekleri Vejetaryen Yemekleri Uzakdoğu Mutfağı Yemekleri Makarna Tarifleri Diyet Yemekleri Çin Mutfağı

Benzer Tarifler

Pancarlı spagetti
Ravioli
Bal Kabaklı Penne Makarna
Linguni al tartufo (Yer mantarlı linguine)
Orechiette con gamberi (karidesli orecchiette)
Spaghetti alla bolognese