Mantarlı Ve Pazılı Makarna
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Mantarlı Ve Pazılı Makarna Tarifi İçin

Malzemeler


Mantarlı Ve Pazılı Makarna

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Makarnayı köri ve 1 tatlı kaşığı tuz ilave edilmiş kaynar suda 8-10 dakika haşlayın.
  2. Sıvı yağı tavada ısıtıp irice doğranmış kırmızı soğanı, dörde böldüğünüz kestane mantarlarını, dolmalık fıstıkları ve ince kıyılmış pazı yapraklarını 5-6 dakika kadar kavurun.
  3. Közlenmiş ve iri parçalar halinde doğranmış kapya biberleri ekleyin. Birkaç kez karıştırdıktan sonra haşlayıp süzdüğünüz makarnayı, tereyağını ve soya sosunu ekleyin. 1-2 dakika karıştırıp servis tabağına alın. Üzerine ufalanmış peynirleri serpin.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Mantarlı Tarifler Vejetaryen Yemekleri Pratik Yemek Tarifleri Peynirli Tarifler Makarna Tarifleri

Benzer Tarifler

Pancarlı spagetti
Ravioli
Bal Kabaklı Penne Makarna
Linguni al tartufo (Yer mantarlı linguine)
Orechiette con gamberi (karidesli orecchiette)
Spaghetti alla bolognese