Mantarlı Karidesli Ve Pestolu Makarna
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Mantarlı Karidesli Ve Pestolu Makarna Tarifi İçin

Malzemeler

Mantarlı Karidesli Ve Pestolu Makarna

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Zeytinyağının yarısını ısıtıp sarımsakları, domatesleri, mantarları ve karidesleri yüksek ateşte 10 dakika boyunca kavurun. Makarnayı ilave edin, 5 dakika daha kavurun. Üzerini örtecek kadar sıcak suyu, 2 çay kaşığı kadar tuzu ve kalan zeytinyağını ekleyin. Tencerenin kapağını kapatıp arada bir karıştırarak 10 dakika boyunca pişirin. Suyunu çekince ocaktan alın, rendelenmiş parmesan peynirini ve ısıtılmış kremayı ilave edip harmanlayın.
  2. En son reyhan yaprakları ekleyin. Tencerenin kapağını kapatın. Bir süre dinlendirdikten sonra sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Mantarlı Tarifler Makarna Tarifleri Sos Tarifleri Balık Yemekleri

Benzer Tarifler

Yoğurtlu makarna
Pancarlı spagetti
Ravioli
Bal Kabaklı Penne Makarna
Linguni al tartufo (Yer mantarlı linguine)
Orechiette con gamberi (karidesli orecchiette)