Kavrulmuş Ekmekli Ev Eriştesi
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kavrulmuş Ekmekli Ev Eriştesi Tarifi İçin

Malzemeler

Üzeri için

Kavrulmuş Ekmekli Ev Eriştesi

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tereyağının yarısını bir tencerede eritin. Erişteyi ekleyip hafif kavurun. Sıcak su ve tuzunu ilave edin. Kısık ateşte kapağı kapalı olarak erişteler yumuşayıncaya kadar pişirin. Gerekirse biraz daha sıcak su ekleyin. Erişteler suyu tamamen çekip piştiğinde ocaktan alın. Üzerine kağıt havlu kapatıp demlenmeye bırakın.
  2. Kalan tereyağını bir tavada eritin. Küp doğradığınız bayat ekmek dilimlerini ilave edin ve iyice kızarıncaya kadar kavurun. Kızaran ekmekleri dinlenen eriştelere ilave edip karıştırın. Kavrulmuş ekmekli eriştenizi servis tabaklarına paylaştırın. Üzerine ufaladığınız tulum peynirini ilave edip sıcak servis yapın. Afiyet olsun.

Sebze ve et yemekleri ile birlikte servis edilen ev yapımı erişte tarifine buradan ulaşabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Makarna Tarifleri Peynirli Tarifler

Benzer Tarifler

Pancarlı spagetti
Ravioli
Bal Kabaklı Penne Makarna
Linguni al tartufo (Yer mantarlı linguine)
Orechiette con gamberi (karidesli orecchiette)
Spaghetti alla bolognese