Cevizli Ve Zahterli Erişte
Cevizli ve zahterli erişte
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Cevizli Ve Zahterli Erişte Tarifi İçin

Malzemeler

Cevizli Ve Zahterli Erişte

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tereyağını tencerede eritip, ev eriştelerini rengi koyulaşana kadar iyice kavurun. Et suyunu, tuzu ve yaprak yaprak ayrılmış taze zahteri ekleyin. Yüksek ateşte bir taşım kaynatıp ateşi kısın. Tencerenin kapağını kapatın. Suyunu çekene kadar pişirin. İri doğranmış cevizleri ilave edip karıştırın.

Tarif Kategorileri

Makarna Tarifleri Kuruyemişli Tarifler Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Tek Tencere Makarnası
Tereyağlı Erişte
Sütlü Mac And Cheese
Kıymalı Erişte
Ispanaklı ravioli
Ispanaklı Lazanya