Baharatlı Deniz Ürünü Ve Çin Eriştesi (Noodle)
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Nefis hindi köftesi ve biberli Çin eriştesi tarifi için tıklayın.

Baharatlı Deniz Ürünü Ve Çin Eriştesi (Noodle) Tarifi İçin

Malzemeler

Baharatlı deniz ürünü ve Çin eriştesi (Noodle) servis için

Baharatlı Deniz Ürünü Ve Çin Eriştesi (Noodle)

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Bol malzemeli ve deniz ürünleriyle nefis bir baharatlı deniz ürünü ve Çin eriştesi (Noodle)

  1. Çin eriştesini derin bir tencerede bol kaynar tuzlu suda hafif diri kalacak şekilde haşlayın ve suyunu süzün. Tekrar tencereye alın. İçine biraz natürel sızma zeytinyağı ekleyin ve sıcak tutmaya çalışın.
  2. Kalan zeytinyağını bir wok içinde ya da kalın tabanlı kızartma tavasında ısıtın. Havuçlar ile zencefili 2 dakika kadar karıştırarak soteleyin. Balığı, acı biberi ve 5 baharat tozunu ekleyip 3-4 dakika daha soteleyin. Pişmiş erişte de dahil kalan malzemeleri ilave edip, 1-2 dakika daha karıştırın. Ocaktan alın ve maydanozla süsleyip hemen servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Balık Yemekleri Çin Mutfağı Makarna Tarifleri

Benzer Tarifler

Pancarlı spagetti
Ravioli
Bal Kabaklı Penne Makarna
Linguni al tartufo (Yer mantarlı linguine)
Orechiette con gamberi (karidesli orecchiette)
Spaghetti alla bolognese